vlag nl

vlag hu

detaalwinkel

Nyelvórák

 

Holland, magyar nyelvórák Skype-on keresztül

Sokan választják ezt a hatékony és kényelmes tanulási formát. Döntésük hátterében legtöbbször az időhiány, a távolság vagy a munkájukkal nehezen összeegyeztethető kurzusidőpontok állnak. A Skype órák nyújtotta rugalmasság is sokszor fontos szempont.

Òráimait mindig a diákjaim által kitűzött (realisztikus) célok figyelembe vételével alakítom ki. Emellett igyekszem a holland és magyar nyelv és kultúra iránti lelkesedésemet is átadni.

Az órákkal kapcsolatos praktikus kérdéskre a választ a Gyakran ismételt kérdések között találod.

Magánórák

Ha mégis inkább a személyes órákat részesíted előnyben, erre is van mód! Szeretettel várlak otthonomban, az Utrecht közelében található Wijk bij Duurstede-ben.

Csoportos kurzus Utrechtben

A de TaalWinkel holland csoportos órákat is indít magyaroknak Utrechtben. Az oktatás hetente egyszer, másfél órás órák keretében zajlik. Kis, és éppen ezért hatékony csoportban (4-8 fő) ismerkedhetsz meg a holland nyelv alapjaival. A kurzus 15 hetes. A kurzus végére már képes leszel egyszerűbb párbeszédeket folytatni a kollégákkal vagy a szomszédokkal és nem jössz zavarba akkor sem, ha hivatalos ügyeket kell intézni. Étteremben rendelést leadni vagy a hentesnél, zöldségesnél vásárolni nem jelent gondot a számodra. A holland igéket jelen időben már jól ismered, mint ahogyan többek között a mutató-és személyes névmásokat, a fokozást és a felszólító módot is. A csoporttársaid magyarok, ahogyan a tanárod is, így az egyszerű és rövid nyelvtani magyarázatokat az anyanyelveden hallod, ami elősegíti a gyorsabb haladást.

Fontos: a kurzus csak megfelelő számú jelentkező esetén indul. Kellő érdeklődés esetén pedig lehetőség van a kurzus folytatására is a középhaladó szint elérése érdekében.

 

TELJESEN KEZDŐ CSOPORT

A kurzus kezdete: a tanfolyam min. 4 diák jelentkezése esetén indul 

A kurzus hossza: 15 hét

Az árakat itt találod.

Ha jelentkezni szeretnél, kérd a jelentkezési lapot e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HOLLAND TANFOLYAM ANYUKÁKNAK, KIS-ÉS NAGYMAMÁKNAK!

Az általános tananyag mellett (ld. fentebb) speciális szókincsbővítő témaórák színesítik a tanfolyamot. Lehetséges témák: holland óvodai és iskolai rendszer, hivatalos ügyintézés, várandósság, gyereknevelés, holland gyerekirodalom, holland gyerekszókincs, stb. A tananyag a diákok ezzel kapcsolatos igényei alapján lesz összeállítva. Így garantáltan olyan témákkal foglalkozunk az órákon, ami téged is érdekel, ezzel is még nagyobb motivációt nyújtva a hollandtanuláshoz. A tanfolyam kiváló alkalmat ad arra, hogy más magyar anyukákkal, kis-és nagymamákkal eszmecserét folytass és közösen felfedezzétek a holland nyelvet ezúttal egy speciális, gyerekközpontú megközelítésben. A tanfolyamot pedig egy kötetlen családi délutánnal zárjuk!  

 

MAMA CSOPORT (0-A1 SZINT)

A kurzus kezdete: 2018. november 8. (Ingyenes próbaóra: 2018. október 18, 9:30 - 10:30)

A kurzus hossza: 15 hét

Időpont: hetente egyszer csütörtökönként, 09:30-tól 11:30-ig 

Helyszín: Utrecht, Buurtcentrum Sterrenzicht 

Az árakat itt találod.

Ha jelentkezni szeretnél, kérd a jelentkezési lapot e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tananyagok

Mini kurzus: a tananyag teljesen a Te igényeidnek megfelelően kerül összeállításra. Az elkészült leckéket hétről hétre, az órák megkezdése előtt elektronikusan kapod meg.

 

Maxi kurzus: az órák egy, a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagra épülnek. A tananyag két szintre bontható: kezdő illetve haladó szintre. Az első megbeszélésen és/vagy a próbaórán közösen határozzuk meg, melyik tananyagot fogjuk használni. Az órák tartalma minden esetben kiegészíthető, módosítható a Te igényeid szerint.

 

Magánórák: a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagot a 10 órás tanfolyam elején, az első órán kapod meg nyomtatott változatban. A tananyag kiegészítésére, módosítására a tanfolyam során szintén van mód.

 

Csoportos óra: a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagot a 15 órás kurzus kezdetén, az 1. órán kapod kézhez. Kérd az ingyenes tájékoztató anyagot e-mailben!

Példa nyelvóra

Letölthető példa nyelvóra. Tölts le egy példa nyelvórát pdf formátumban.

ingyen példaóra

Elérhetőségek

Éva Winkel
Email: eva@detaalwinkel.nl
Tel: 00 31 6 51 66 4934
Skype: detaalwinkel

Kereskedelmi kamarai tagszám (NL):
61049565
Adószám (NL): NL650165238B01

Cím

Feliratkozás a hírlevélre

Aktuális információk a kurzusokról, akciókról, programokról stb. havonta egyszer.

Go to top